Over mij

Hallo beste lezer,

Wat fijn dat je mijn website hebt gevonden! Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Vera Limpens (1987), en sinds 2015 schrijf ik spreuken en gedichten. Het was niet de bedoeling, maar het gebeurde!

Het is namelijk zo, dat ik altijd veel last heb gehad van drukte in mijn hoofd en mijn gedachten en gevoelens nooit kwijt kon. Ik kreeg de tip om alles van me af te schrijven en ben dat ook gaan doen. Zo is het allemaal ontstaan.

Telkens als ik iets geschreven heb, is er rust in mijn hoofd en voel ik me voldaan. Veel mensen denken aan ADHD als ik vertel over mijn hersenspinsels, echter ik zie het als het hebben van een creatief brein. Sinds ik schrijf is die innerlijke drukte namelijk geen last meer, maar een kracht. Wat in me opkomt zet ik op papier. Het stroomt vanzelf, zonder veel nadenken.

Wat ik zo mooi vind is dat ik niet alleen mezelf help, maar ook andere mensen. De feedback die ik telkens krijg is hartverwarmend en geeft me de zin en energie om door te gaan. Inmiddels schrijf ik ook regelmatig over de ervaringen die anderen met mij delen. Dat ik op die manier voor iemand iets kan betekenen, vind ik fantastisch en waardevol. Door onderling begrip wordt namelijk een stukje eenzaamheid weggenomen, en dat is precies wat ik met mijn schrijfsels wil bereiken. Je bent namelijk niet alleen, ook al voelt dat soms wel zo.

Mocht je graag een persoonlijk gedicht willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vera.limpens@hotmail.com.

Op 1 augustus 2020 is mijn eerste bundel uitgekomen: Een innerlijke strijd naar vrijheid. Een boek over de weg naar acceptatie van jezelf. Voor meer informatie hierover klik HIER.

Ik wens je heel veel leesplezier toe.

Liefs, Vera

%d bloggers liken dit: