Schim

Goedemorgen allemaal. Ik schrik ervan als ik om me heen kijk en zie hoeveel mensen zichzelf kwijt zijn. Ik lees, zie en hoor steeds meer over mensen die hun werk niet leuk vinden, een burn-out hebben, niet gelukkig zijn met hun leven, zich eenzaam voelen en onbegrepen. Zelf heb ik me ook lang verloren gevoeld. Mijn bundel gaat over deze periode en hoe ik mezelf weer gevonden heb. Inmiddels heb ik veel mooie reacties ontvangen van mensen die er erkenning in vinden en steun uit halen. Voel jij je verloren op deze wereld, dan wens ik je veel steun en kracht toe. Ik hoop dat je de moed vindt om hier doorheen te breken.

Mocht je interesse hebben, kun via deze link mijn bundel bestellen: https://veraschrijftpuur.nl/product/een-innerlijke-strijd-naar-vrijheid/

4 gedachten over “Schim

  1. Ik heb je bundel lieve Vera. Prachtig. Ik lees de verhalen ook. Nog altijd zijn de eisen van binnen en buiten ons zo hoog… Toch zie ik steeds meer bewustwording…hoop doet leven. Mooie dag, liefs x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: