4 gedachten over “Samen

 1. Beste Vera, 75 Jaar Vrijheid en de daaruit ontstane welvaart heeft ego’s doen ontstaan en extreem doen groeien. Die ego’s beletten hulpdiensten hun werk te doen, hamsteren om 10 jaar te kunnen poepen, zorgen er voor dat moegestreden zorgverleners leeggeroofde schappen aantreffen, verspreiden gretig het corona virus en voeden uit extreem eigenbelang het eenzaamheids virus. Hoe hoog de boetes ook worden (het gedrag van) die bevolkingsgroep is ontuitroeibaar.

  Met vriendelijke groet, Ron van Driel

 2. Volledig met je eens.
  En waar het masker nu van valt die gaan het nog zwaar krijgen.
  Vaak zijn het deze waar je het helemaal niet zou van verwachten.

  Aum Shanthi

 3. Beste Vera, (ik ken geen betere Vera, dus Beste!)
  Jouw teksten ervaar ik, 80+, heel dankbaar, als Geschenkjes van het Leven. De vermeende uitzichtloosheid van onze thuis-gevangenschap verbleekt volledig bij die van drie-en-een-half jaar krijgsgevangenschap inJapanse kampen! Ik kijk uit naar jouw pure Geschenkjes van het Leven.
  Met dankbare en vriendelijke groet, Ron van Driel
  Op di 24 mrt. 2020 om 22:06 schreef Ron
  > Beste Vera, 75 Jaar Vrijheid en de daaruit ontstane welvaart heeft ego’s > doen ontstaan en extreem doen groeien. Die ego’s beletten hulpdiensten hun > werk te doen, hamsteren om 10 jaar te kunnen poepen, zorgen er voor dat > moegestreden zorgverleners leeggeroofde schappen aantreffen, verspreiden > gretig het corona virus en voeden uit extreem eigenbelang het eenzaamheids > virus. Hoe hoog de boetes ook worden (het gedrag van) die bevolkingsgroep > is ontuitroeibaar. > > Met vriendelijke groet, > Ron van Driel > > > Op di 24 mrt. 2020 om 21:40 schreef Vera schrijft puur <

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: