9 gedachten over “Oude pijn

  1. Nog maar een week geleden las ik voor het eerst jouw gedichten. Toeval bestaat niet. Vandaag voelde ik die oude pijn en lees ik net dit gedicht. Het lijkt alsof je het als troost speciaal voor mij hebt geschreven. Helaas en tegelijk ook hopelijk zijn er vast meer die door dit gedicht diep geraakt zullen worden en geeft het ook hen geduld en vertrouwen. Dankjewel Vera🙏

  2. Vandaag las ik je mooie gedicht, al jaren voel ik de pijn van vroeger. Het dagelijks gevecht tegen dit alles kost veel energie. Maar nu na al die jaren komt er schot in de zaak en kan ik zelf vaak zeggen waardoor het omhoog komt en ik me zo klein en onbemind voel. Dank voor het mooie gedicht ik zal het koesteren.

  3. Toen ik dit begon te lezen ! zag Ik een klein meisje ineens voor me ! It’s me 😔😪prachtig geschreven! 👏👏

  4. Ben in therapie om alle oude pijn naar boven te laten komen en te verwerken. Jouw gedicht beschrijft het proces precies, dank je

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: