5 gedachten over “Verdriet

 1. Ik zit momenteel nog in een verwerkingsproces en kwam deze tekst tegen op Pinterest.
  Het is niet mijn gewoonte om reacties te plaatsen maar het spreek zo uit hoe ik me voel nu dat ik je toch even wou complimenteren hiervoor.
  Dank je wel voor de mooie woorden

  1. Goedemiddag Bjorn,
   Bedankt voor je compliment, en wat knap dat je jouw gevoelens deelt. Je kwetsbaar durven opstellen is moedig! Ik wens je veel sterkte en succes met het verwerken van jouw verdriet. Je mag me altijd een e-mail sturen als je iets kwijt wilt.
   Liefs, Vera

  2. ik begrijp je zeer goed zelf na 37 jaar huwelijk heeft mijn vrouw mij verlaten ik zal het nu of nooit kunnen om haar te te begrijpen en voor dit alles moest ik en stap opzij zetten zodat zij met en andere man verder kan gaan

   Eric

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: