6 gedachten over “Off-day

  1. Ik blijf het bijzonder vinden hoe jij woorden kunt geven aan zo’n gevoel. Ik heb dat regelmatig, dat vage gevoel, niet weten hoe het met jezelf gaat en niks boeit echt. Super goed verwoordt in je gedicht joh! Ik heb m opgeslagen.

  2. Wat ik me affvraag wat er achter dat off gevoel zit, van de schrijver, van jou.
    Van al je zware dichtsels, vraag ik me af: waarom rijmt ze dichtend, wat wil ze dichten, of hoe dicht zit ze? Bloeit er nooit een roos voor jou, Vera?

    1. Het valt me op dat je op mijn zware gedichten, zoals je ze noemt, vaak commentaar hebt. Dat is prima, maar er staan ook genoeg positieve gedichten op mijn blog hoor. “Waarom/wat wil ik?” vraag je me.. Het is puur gevoel wat ik neerzet en toevallig rijmt het steeds zo. Er zit niet meer achter dan dat.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: