Een traan

Het moment nadat ik flink heb gehuild kan ik me ontzettend opgelucht en vrij voelen. Alsof er een hoop stress en zorgen van me af is gevallen.

5 gedachten over “Een traan

 1. Ik heb een jaar lang gehuild toen mijn liefste lief was overleden en dat voelde nooit beter. Al heb ik wel wat meegemaakt in mijn leven, die pijn van rouw is de ergste pijn die ik tot nu toe ken. En tranen boden mij geen troost of opluchting. Nadien heb ik geen reden meer tot tranen gehad.

 2. Vochtige ogen

  traantjes trekken er zich helemaal niets van aan
  waarom ze hun kanaal verlaten, ‘t kan van pijn
  én onbedaarlijke gelach zijn
  of door verdriet waar mensen aan voorbij gaan

  Dankjewel voor de lieve reactie, Vera!
  Hetzelfde geldt voor jouw prachtige werkjes hoor!
  Lenjef

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: