4 gedachten over “Gepieker

 1. Hoop dat het dan toch leuke gedachten zijn die door je hoofd gaan.
  En dat je dan uitgeput maar voldaan in slaap mag vallen.

  Uit jouw gedichten is zoveel te halen. Ben blij jouw blog gevonden te hebben.

  Aum Shanthi

 2. Lekker leeg maken voor het slapen gaan.
  En liever een leuke gedachten dan andere in een druk hoofd.
  Want dan val je vol leuke gevoelens in slaap 😉

  Aum Shanthi

 3. Het leest ook uitgeput.
  Meest van je gedichten lezen zwaarmoedig, worstelend.
  Deels herkenbaar van toen ik tussen de 20 en 30 was. Een overvol hoofd valt niet zomaar leeg te maken want het lijkt een welput die steeds weer volloopt. Ik heb mezelf aangeleerd wat vaker even niets te doen, niet achter de computer of naaimachine, geen bezigheden maar gewoon op de bank, met niks, of een muziekje (kan ik meestal niet in mijn hoofd hebben, het is er al vol) maar soms gaat het wel goed met een boek en stilte. Dan geef ik mijn hoofd meer rust dan wanneer ik iets doe. Terwijl ik al doende (licht huishoudelijk werk, internetten of naaien heel ontspannen vind, gebeurt er kennelijk nog teveel in het hoofd en lichaam.
  Vandaar waarschijnlijk dat er mensen zijn die zweren bij meditatie zodat ze even tijd voor zichzelf nemen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: